Pressrum

AutoConcept lanserar ny produkt!

 Anna-Karin Bröms

PRESSRELEASE – Fredag den 24 Februari 2023

AutoConcept Insurance AB, Nordens ledande försäkringsförmedlare sedan 1999, meddelar idag en utökning av sitt produktutbud med en innovativ självriskförsäkring.

Självrisken vid skador som ersätts av den obligatoriska fordonsförsäkringen kan vara hög. AutoConcept Insurance har tillsammans med Helvetia Swiss Insurance Company, tagit fram en produkt som ger ersättning för självrisken upp till 15 000 kr vid stöld, brand, kollision, maskinskada m.fl. moment.

"Vi vill gärna bidra till att göra fordonsägandet ännu tryggare, speciellt i tuffa tider", säger VD Ulf Coxner. "Som en försäkringsförmedlare och administratör, som står under Finansinspektionens tillsyn och har starka försäkringsbolag i ryggen, vet vi att våra kunder alltid får det de har rätt till".

AutoConcept Insurance AB har sedan 1999 förmedlat försäkringar till fordonsbranschen i Norden. Produktportföljen innehåller i stort sett alla försäkringar förknippade med fordon, med garantiförsäkringen som ger ersättning för mekaniska och elektriska skador på fordon köpta av återförsäljare, som den mest populära.

För mer information, vänligen kontakta:

Ulf Coxner
ulf.coxner@autoconcept.se

Anna-Karin Bröms
anna-karin.broms@autoconcept.se

Kontakt:
Anna - Karin Bröms
anna-karin.broms@autoconcept.se