Se och förläng avtal

På denna sida hittar du din avtalsöversikt och har möjlighet att förnya dina skydd

 

 

Mina avtal

Här ser du vilka avtal du har registrerade hos AutoConcept Insurance. Här hittar du också villkor och vilka komponenter som omfattas. Tänk på att fordonets körsträcka kan påverka nivån på ditt skydd.

Är du redan nu säker på att du vill förlänga? Ring oss så hjälper vi dig! Annars skickar vi ett erbjudande cirka en månad innan det löper ut. Därför är det viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till dig

Om du vill förnya klickar du på den gröna knappen "Se erbjudande" som du hittar i försäkringsinformationen.

*Produkten kan tecknas som en garanti i samband med fordonsköpet hos din handlare. Efter garantiperiodens slut har du möjlighet att förnya med en försäkring om fordonet fortfarande uppfyller kraven.

 

Instruktioner för att förnya avtal

Vi är glada att du vill förnya ditt avtal med oss. Följ instruktionerna nedan för att slutföra köpet och behålla skyddet på ditt fordon.

Så här förnyar du:

  1. Välj mätarställning, motoreffekt om det är en fordonsförsäkring som skall förnyas.
  2. Välj den produkt/produkter som du önskar förnya. Försäkringsomfattning styrs av fordonets ålder och mätarställning.
  3. Välj det betalsätt som passar dig. Du kan välja att betala direkt med betalkort, eller dela upp din betalning om du önskar det.

Observera att du inte kan förnya ditt avtal efter att giltighetstiden har gått ut. Kontakta oss om du har frågor så hjälper vi gärna till.

Distansköp
Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du erhåller försäkringsbeviset. Kontakta i så fall oss på telefon 0300-52 10 00, eller info@autoconcept.se så hjälper vi dig. Vi har öppet måndag-fredag 07.30-17.00. 
Observera att ångerrätten inte gäller om du har påbörjat ett skadeärende på fordonet som är försäkrat. 

Läs mer om distansköp här