Reparationsförsäkring för ett tryggare fordonsägande

Till din begagnade bil, MC, husvagn, husbil, ATV och snöskoter. 

Vi erbjuder flexibla och trygga produkter 

Ska du köpa en begagnad bil, MC, husvagn, husbil, snöskoter eller ATV? Våra produkter ersätter plötsliga oförutsedda skador på elektroniska och mekaniska komponenter. Denna typ av försäkring är vanlig i Europa, där kallas den ofta för ”Mechanical Breakdown Insurance” - vi kallar det Reparationsförsäkring.

I dagsläget går det enbart att köpa våra försäkringar som en garanti i samband med ett fordonsköp via en handlare. Vi kan skydda ditt fordon i upp till 20 år, eller 300 000 km. Vi har ett brett sortiment och kan erbjuda garantier och försäkringar till alla typer av fordon - oavsett om det drivs av bensin, diesel, el eller hybrid. 

Fråga efter en AutoConcept-garanti när du skall köpa ditt nästa fordon

Våra garantier och försäkringar är flexibla*. När fordonet når övre kilometergräns eller årtal inom garantiperioden, gäller närmast underliggande garantinivå. Istället för att garantin upphör helt. Vi begränsar heller inte på årlig körsträcka.
På det sättet står inte du inte helt utan skydd om en plötslig skada uppstår.

* Flex gäller inte på de produkter som passerat maximal körsträcka eller ålder i vårt utbud.

Vill du registrera din nyckelbricka? Då kan du göra det här

Registrera nyckelbricka

Vi ger dig trygghet - oavsett fordonstyp

BIl som står parkerad med utsikt

Bil

Vi skyddar din pärla i upp till 20 år, eller 300 000 km.

Tycker du det känns otryggt att köpa en begagnad bil? Eller vill du förlänga din nybilsgaranti? Med våra produkter slipper du vara orolig för plötsliga oförutsedda skador på elektriska och mekaniska komponenter. 
Vad som täcks beror på bilens garantinivå, ålder och miltal.


Läs mer >

Motorcykel på väg med vårkänslor i solen

MC

Njut av åkturen - vi skyddar hojen.

Vi vill att du ska njuta av dina åkturer och slippa oroa dig för krångel. Skydda din motorcykel från plötsliga oförutsedda skador på elektriska och mekaniska komponenter. 
Vad som täcks beräknas på fordonets garantinivå, ålder och miltal.

Läs mer >

Husbil med cyklar parkerad i solen

Husbil

Njut av resan och låt husbilen rulla. 

Semester är till för återhämning och därför vill vi att du ska slippa vara orolig för höga reparationskostnader. Våra husbilsprodukter omfattar skador på elektriska och mekaniska komponenter. 
Vad som täcks beror på husbilens garantinivå, ålder och miltal. Läs mer >

Fyrhjuling i skogen

Fyrhjuling & snöskoter

Ta hand om alla dina fordon.

Vi kan skydda även din fyrhjuling och snöskoter mot plötsliga oförutsedda skador på elektriska och mekaniska komponenter. Produkterna går att teckna i samband med fordonsköpet hos din handlare, därefter har du möjlighet att förnya. 


Läs mer >

Vit och blå husvagn parkerad utomhus i naturen bland berg

Husvagn

Skydda ditt semesterboende.

Våra garantier omfattar elektriska och mekaniska komponenter i din husvagns bodel.
Din hel- eller halvförsäkring skyddar mot yttre skador och olyckor, vi skyddar istället delar som köksutrustning, gasol, toalett och vitvaror m.m. Våra garantier är med andra ord ett perfekt komplement till din hel- eller halvförsäkring. Vad som täcks beror på husvagnens garantinivå och ålder.

Läs mer >

Sportbilar på väg

Sportbil

Skydda din skönhet från plötsliga skador.

Vår sportbilsgaranti kan minska reparationskostnader på välkända bilmärken som Aston Martin, Bentley, Bugatti, Caterham, Ferrari, Hummer, Koenigsegg, Lamborghini, Lotus, Maserati. McLaren. Pagani och Rolls Royce.