Customer Success Agent

Är du vår nästa stjärna inom kundbemötande?
Är du en passionerad och kommunikativ stjärna som går igång på att ge förstklassig service till kunder? Motiveras du av försäljning, problemlösning och kundnytta? Men perfekt, välkommen till AutoConcept!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Customer Success Agent kommer du att över telefon och mail bemöta våra kunder i Norden. Du är den som tillsammans med utesäljare kommer att ansvara för att etablera och skapa goda kundrelationer, både med nya som befintliga kunder. Genom telefon kommer du att säkerställa att kunden får rätt information och service, ett bra bemötande och att de har den kunskap som krävs för att bli en lönsam kund till AutoConcept. Tillsammans med våra utesäljare kommer du generera affärer på nya och befintliga kunder samt såklart säkerställa en förstklassig kontakt med våra kunder.

Utöver ovan kommer du att arbeta med;

- Ansvar för kundkontakt under kundens introduktionsfas
- Nära samarbete med utesäljare för att säkerställa ett exceptionellt kundbemötande
- Bearbetning och försäljning till nya kunder och merförsäljning till befintliga kunder
- Säljkoordinering och arbete tillsammans med försäljningschef

Vem är du
För att lyckas i rollen som Customer Success Agent behöver du vara en framåtlutad och självmotiverande person som drivs av nya utmaningar. Vi tror att du delar vår tro på förstklassigt kundbemötande och ständig framåtrörelse. Du behöver besitta god kommunikativ förmåga då du dagligen har dialog över telefon med nya och befintliga kunder. Vi ser gärna att du är social och har stort engagemang för dina arbetsuppgifter för att lyckas i bra i rollen. Det finns för rätt person goda utvecklingsmöjligheter.
Du förväntas ha avslutad gymnasieutbildning samt+3 års erfarenhet av försäljning och/eller kundservice. Du behöver också kunna tala och skriva svenska och engelska flytande. Kan du fler nordiska språk så är det meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största i Norden inom vår bransch. Vi är fortfarande en stor familj som skapar resultat som ett lag med passion, kundnytta & enkelhet i fokus. Du får en central plats i bolaget där det finns stora chanser att utvecklas. Vi växer så det knakar och då behövs just du med på resan. Vi erbjuder utöver ovan också såklart marknadsmässig lön och ett bra förmånspaket.

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan skickar du till
Hos oss går det ofta snabbt så vänta inte med din ansökan till sista sekunden, vi kan ha gått vidare i rekryteringsprocessen innan sista dag för ansökan är passerad.

Skicka ansökan till: ansokan@autoconcept.se senast den 3 november. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sales Director Henrik Möller på telefon 0705-28 54 06.

Bild_marknadsansvarig_400x250