Ford Trygghetsförsäkring

Nu har du som ägare till utvalda Ford-modeller som är äldre än 5 år möjlighet att öka din trygghet som bilägare. Teckna en trygghetsförsäkring för att minska risken för kostsamma och oväntade reparationskostnader.

Vad är en trygghetsförsäkring?
Det är en reparationsförsäkring som är ett komplement till din vanliga bilförsäkring. Den täcker skador som normalt inte omfattas av din bilförsäkring. I det fall din vanliga bilförsäkring täcker skadan och skadan även omfattas av våra villkor, täcker trygghetsförsäkringen självrisken för er maskinskadeförsäkring.

Fördelar för dig som Fordägare

  • Alltid 0 kr i självrisk
  • Snabb och objektiv skadehantering
  • Ersätter skador upp till 50.000 kr
  • Gäller inom hela EU/ESS, Storbritannien och Schweiz

Ersättning
Maximal ersättning per skada är 50 000 kr inkl. moms. Ford Trygghetsförsäkring kan tecknas för de aktuella modellerna (fyll i formuläret för att se att din modell upp till 11 års ålder med maximal mätarställning på 170 000 km. Försäkring upphör då fordonet inom försäkringsperioden når en ålder av 12 år eller 180 000 km.

Vår erfarenhet — din garanti
Våra produkter är utvecklade för att ge det bästa skyddet mot oförutsedda utgifter för fordonsskador. Vår erfarenhet och kunskap om fordonsförsäkringar gör oss till ett förstahandsval.

Fyll i nedanstående formulär för att läsa mer, se pris och teckna din försäkring

 
OBS: Var noga med att välja rätt produkt för just din Ford-modell.

AutoConcept

Om du har frågor, hör av dig!
Öppet helgfria vardagar 07:30 - 17:00
Telefonnr.: 0300 - 52 10 00
E-post: info@autoconcept.se

Kundsupport
 
Vid skada
Kontakta AutoConcept vid skada gällande komponenter som omfattas av din trygghetsförsäkring. Vi sköter all administration för din garanti, du anmäler bara skadan till oss så hanterar vi kommunikationen med verkstaden och hela skadeärendet.
 En reparation som påbörjas innan godkänt skadesvar bekostas av bilägaren. AutoConcept avgör om det vid en godkänd skada ska användas begagnade reservdelar. När ärendet är avslutat får verkstaden ett skriftligt skadesvar från oss som de delger dig.

Generellt 

Våra produkter omfattar plötsliga och oförutsedda skador där funktionen bortfallit på de komponenter som nämns i försäkringsbeviset, och omfattar inte delar som normalt ingår i fordonets underhållsservice. Egenskaper som t.ex. hög oljeförbrukning eller vibrationer och läckage omfattas inte.


Förutsättningar
För att försäkringen skall gälla måste fordonet följa de av tillverkaren fastställda serviceintervallerna och service måste utföras enligt tillverkarens specifikation.
Bilen får inte överskrida 1 månad eller 150 mil över serviceintervallet. 

Läs samtliga förutsättningar och undantag i försäkringsvillkoret.

 

1. Normalt slitage eller fel och brister som missljud, vibrationer, läckage och hög oljeförbrukning är inte att anse som plötsliga och oförutsedda skador1. Normalt slitage eller fel och brister som missljud, vibrationer, läckage och hög oljeförbrukning är inte att anse som plötsliga och oförutsedda skador.åste utföras enligt tillverkarens specifikation. Fa