Vi söker en finsktalande skadetekniker

Vill du jobba tillsammans med och ingå i ett tajt team av skadereglerare? Är du bilmekaniker, eller har motsvarande fordonstekniskt kunnande, talar finska och vill ta nästa steg? Då är du den vi söker!

AutoConcept består av ett härligt gäng på drygt 35 personer. Vi är verksamma i hela Norden och har vårt huvudkontor i Kungsbacka, med bekvämt pendlingsavstånd och goda kommunikationer från Göteborg. Vi är ett tillväxtbolag som flera år i rad har vunnit priser som Årets tillväxtbolag Superföretag (Veckans affärer) och Di-gaseller. Vi erbjuder skräddarsydda försäkrings- och garantiprodukter för fordon med stort fokus på service, kompetens och snabbhet. Vår specifika erfarenhet och kunskap om fordonsgarantier och skadehantering gör oss till marknadens främsta alternativ. Vi låter våra värdeord – Kundnytta – Enkelhet – Passion – genomsyra allt vi gör, varje dag.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i vårt team för Finland och vara en del av vårt nordiska skaderegleringsteam. En viktig uppgift är att leverera kundnytta och enkelhet, som är två av våra ledord. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga teknisk information från verkstäder och bedöma skador utifrån gällande villkor och praxis. Kommunikationen sker framförallt via telefon och mail. Du kommer också vara back-up för vår finska kundtjänst, när det behövs.

Vem är du?

Vi tror att du är bilmekaniker eller att du har ett annan lämpligt fordonstekniskt kunnande. Du är bra på att lyssna och kommunicerar på ett enkelt och pedagogiskt sätt i såväl tal som skrift. Du trivs med att prata i telefon.

  • Du arbetar strukturerat och fokuserat
  • Du trivs med att samarbeta och skapa nöjda kunder tillsammans med dina kollegor
  • Du kan utifrån en samlad bild av information fatta välgrundade beslut
  • Du har lätt för att ta initiativ
  • Du kan kommunicera på finska i tal och skrift. 

Erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande men inget krav. Är du rätt person kommer vi att utbilda dig till skadereglerare.

Vi erbjuder:
  • Del i ett skaderegleringsteam som är en central funktion i företaget
  • Trivsamma kolleger med stor erfarenhet från branschen
  • Ett modernt och nyrenoverat kontor med fri parkering i Kungsbacka
  • Bra personalförmåner: Sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag, mobil mm
  • Tillsvidareanställning

Om du vill arbeta i ett tillväxtföretag där tempot tidvis är högt med öppenhet och engagemang är du välkommen med din ansökan.

Skicka CV och personligt brev till Åsa Nordahl, asa.nordahl@autoconcept.se.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila Åsa.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

join us_400x250