Produktägare

Produktägare med koordinerande ansvar till AutoConcept Insurance

Vilka är vi?
AutoConcept Insurance vill att personer ska känna trygghet vid fordonsaffärer och erbjuder därför unika och kundanpassade helhetslösningar inom fordonsförsäkringar i Norden. Idag är vi cirka 40 anställda och vi finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vårt huvudkontor ligger i Kungsbacka, söder om Göteborg. Vi jobbar i linje med våra värderingar: kundnytta, enkelhet, passion och tillsammans. Vi är ett mindre tillväxtbolag i ständig förändring, vi är öppna för nya och moderna tekniker och det är högt tempo. Med andra ord kommer du aldrig bli uttråkad hos oss!

Din roll
Du kommer att ingå i vårt utvecklingsteam, där våra grymma utvecklare är baserade i Sri Lanka, samtidigt som du får möjlighet att arbeta gränsöverskridande i verksamhetens olika delar såväl som med våra kunder och externa parter. Du kommer att prioritera, kommunicera, analysera och koordinera mjukvaru- och IT-relaterade frågor kopplade till vårt interna ERP-system. I den här rollen ingår det även att du hanterar lite olika utmaningar kopplade till vårt system, vår tekniska utrustning och andra diverse IT-ärenden.
Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
· Analys, planering och kommunikation om verksamhetsbehov, mål, projekt och nyutveckling
· Stödja verksamheten och kommunicera med tjänsteleverantörer i frågor relaterat till infrastruktur och hårdvara
· Äga och hantera utvecklingsteamets backlog

Vem är du?
Kanske har du en utbildningsbakgrund inom ett IT-relaterat område och har arbetat i roller som tex Produktägare, Projektledare eller Business Analyst, gärna i ett mindre bolag. Du kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet och hoppas att du är service-minded och gillar att samarbeta med olika målgrupper internt såväl som externt. Vi ser gärna att du är strukturerad och att du trivs i en bredare roll med kontextbyten där ingen dag är den andra lik.
Vi hoppas och tror att du:
• Gillar när det går snabbt och händer mycket
• Är pedagogisk och kan kommunicera med och förstå flera målgrupper
• Trivs i en mer självständig roll där du får ta stort ansvar

Vi erbjuder dig
• En roll med samarbete i verksamhetens olika delar och på så sätt insyn och inflytande i hela vår verksamhet
• En familjär arbetsmiljö med högt i tak och mycket omtänksamhet

Låter detta intressant? Tveka inte på att höra av dig redan idag då intervjuer sker löpande.

Vill du lämna in en ansökan, ställa frågor eller mer information kontaktar du Emil Oskarsson på emil.oskarsson@autoconcept.se eller på tel.nr: +46(0)72 402 24 51