Marknadsassistent med lokalt IT-ansvar till AutoConcept

Som marknadsassistent hos AutoConcept kommer du att vara en del av vårt marknadsteam med ett ben i IT-avdelningen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att ha huvudansvaret för trycksaksproduktion och administration av vårt marknadsmaterial för 4 länder, CRM och webbuppdateringar i HubSpot samt givetvis ingå som en given resurs i våra marknadsprojekt och kampanjer. Dessutom kommer du att ha lokalt IT-ansvar på kontoret, vilket innebär att fungera som en brygga mellan verksamheten och vår IT-partner med tillhörande servicedesk. Exempelvis kommer du att bistå med användarhjälp vid problem med datorer, program och konferensutrustning för våra kollegor och hantera enklare IT-relaterade ärenden och problem (ca 30%).

Idag består Marknadsteamet av 4 personer som jobbar effektivt och strukturerat samtidigt som vi har roligt på jobbet! Kulturen i teamet kännetecknas av en stark vi-känsla där projekt drivs gemensamt och där kollegorna ställer upp för varandra och resten av organisationen.


Kvalifikationer:

Vi letar efter en person som är driven och initiativtagande och har känsla för färg och form. Du har lätt för att lära och har 1–3 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring eller annat relevant yrke. Meriterande är en utbildning inom marknadsföring liksom kunskaper om Adobe CC. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. Kunskaper i övriga nordiska språk är mycket meriterande!

Vi söker Dig som:

  • Är självgående och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt
  • Har en positiv inställning och är en lagspelare
  • Vill lära sig och utvecklas inom produktion av marknadsmaterial
  • Vill utvecklas inom marknadsföring och bidra till AutoConcepts närvaro på den nordiska marknaden.
  • Är kreativ och har öga för design
  • Är teknikintresserad och har förmåga att förstå tekniska produkter och tjänster
  • Har känsla för lokal IT såsom felsökning och genomförande av lösning

Om AutoConcept

AutoConcept är en ledande leverantör av försäkringar till fordonsbranschen i Norden. Idag har vi drygt 45 anställda med huvudkontor i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Med en passion för fordon och hög kunskap jobbar vi idag för att skapa trygghet för fordonshandlare och fordonsägare i hela Norden. Under åren har vi fått fina utmärkelser, bland annat Di Gasell fem gånger, Årets tillväxtföretag och VA Superföretag två gånger – men trots att vi växer så det knakar finns den familjära stämningen kvar i företaget.

Vi erbjuder:

På AutoConcept får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och innovativ arbetsmiljö. Vi tror på att främja kreativitet och personlig utveckling. Här får du chansen att vara med och påverka och växa tillsammans med företaget. Vi erbjuder också konkurrenskraftiga förmåner och en arbetskultur som främjar balans mellan arbete och fritid. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kungsbacka.

Ansökan:

Skicka din ansökan, inklusive CV och personligt brev till ansokan@autoconcept.se senast den 10 december 2023. Märk din ansökan med "Marknadsassistent – AutoConcept".

Har du frågor om tjänsten kontakta Marknadschef Henrik Möller på henrik.moller@autoconcept.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

AutoConcept är en arbetsplats som välkomnar mångfald och värdesätter lika möjligheter. Vi uppmanar därför personer med alla bakgrunder och erfarenheter att ansöka.