Digital marketing specialist

Har du erfarenhet av hela den digitala kundresan och trivs i en dynamisk miljö?

Rollen
Vi söker en driven medarbetare som vill ansluta till vårt marknadsteam och arbeta med vår digitala kundupplevelse i de nordiska länderna. Du kommer ta ett helhetsansvar över köpt annonsering i sociala medier, administrering och framtagande av nya webbsidor. I rollen kommer du att ansvara för att analysera och följa upp trafik och försäljning för att nå bästa möjliga ROI på våra marknadsaktiviteter. Du trivs med att använda så väl bild som det skrivna ordet för att skapa engagerande budskap.

Som en del av vårt team kommer du att arbeta nära andra kreativa och erfarna marknadsförare för att nå våra gemensamma mål. Om du trivs i en dynamisk miljö där du får chansen att utveckla din kompetens och ta ansvar för dina egna projekt är detta rätt jobb för dig.

Ansvarsområden:

  • Ansvara för våra hem/E-commerce sidor i fyra länder
  • Ansvara för annonsering i sociala medier (Facebook/Meta, Linkedin)
  • Analysera och följa upp trafik och försäljning i Google Analytics
  • SEO/SEM

Kvalifikationer:

  • Utbildning inom digital marknadsföring eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande
  • Erfarenhet av annonsering i sociala medier samt SEO/SEM
  • Erfarenhet av att arbeta med webb CMS, gärna Hubspot som vi använder idag samt marketing automation.
  • Erfarenhet från programmen Adobe Indesign, Photoshop och Illustrator
  • Erfarenhet att jobba i Google Analytics

Vem är du?

Du brinner för kundupplevelsen i sin helhet och framför allt den digitala resan kunden påbörjar när man kommer i kontakt med AutoConcept. Du bör vara självgående och ha god förmåga att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Affären analyserar du löpande för att uppnå bästa möjliga resultat. För att trivas hos oss är du prestigelös, engagerad, van att hugga i samt motiveras av att utvecklas din roll. Du blir en del av ett gäng med härliga kollegor där stämningen är familjär och hjärtlig. Du kommer att arbeta mot vår nordiska marknad, så en bra språkkänsla är en fördel.

Vilka är vi?

AutoConcept har i över 20 år erbjudit försäkringar, i syfte att det skall vara både tryggt och enkelt att köpa och sälja nya och begagnade fordon. Idag är vi verksamma i hela Norden och har, för att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna, knutit många starka samarbetspartner till oss. Vi är drygt 40 anställda som servar våra kunder från moderna kontorslokaler i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Med en passion för fordon och hög kunskap jobbar vi dagligen för att skapa värde för bilhandlare och fordonsägare.

Tjänsten är heltid och baserad på vårt kontor i Kungsbacka. Välkommen med din ansökan senast den 14/5. Urval sker löpande så och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig! Låter detta intressant? Tveka inte på att höra av dig redan idag!

Maila din ansökan till: ansokan@autoconcept.se Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Niklas Dahlgren niklas.dahlgren@autoconcept.se