Fordonsgaranti och trygghet


 • AutoConcept Insurance AB har levererat försäkringslösningar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999.

Smarta produkter

Hos oss hittar du ett stort antal försäkringsprodukter som gör fordonsägandet tryggare och enklare om motorn skulle stanna.

 • Förlängda nybilsgarantier
 • Begagnatgarantier
 • KeyProtect - tilläggsförsäkring
 • Road Assist - tilläggsförsäkring

Vi erbjuder garantiförsäkringar för personbilar, motorcyklar, husbilar, husvagnar, ATV och snöskotrar.

Välkommen som kund!

  Bäst på försäkringslösningar till fordonsbranschen

  AutoConcept Insurance var först med försäkringslösningar till fordonsbranschen. Vi erbjuder skräddarsydda försäkrings- och garantiprodukter med stort fokus på service, kompetens och snabbhet. Vår specifika erfarenhet och kunskap om fordonsgarantier och skadehantering gör oss till marknadens främsta alternativ.

  AutoConcept är ett personligt företag med korta beslutsvägar. En heltäckande försäkringsförmedlare som även erbjuder professionell skadereglering. Vår verksamhet är godkänd av Finansinspektionen med tillstånd att verka i hela Norden.

  Varje garanti motsvaras av en egen försäkring

  Vårt långa samarbete med marknadens högst klassade försäkringsbolag är grunden till att våra produkter är utvecklade efter bilägarens behov. 

  Som oberoende försäkringsförmedlare upphandlar vi försäkringar där vi får de bästa villkoren för dig som fordonshandlare och för dig som fordonsägare.

  Superföretag 2017


  AutoConcept Insurance tillhör Sveriges Superföretag 2017, som ”effektivt, lönsamt, växer snabbt och har koll på finanserna”, enligt Veckans Affärers och Bisnodes stora årliga undersökning.

  Årets Tillväxtföretag


  AutoConcept har mottagit utnämningen Årets Tillväxtföretag 2017, av Business Region Göteborg. 
  Juryns motivering: "Sedan starten 1999 har AutoConcept Insurance AB fokuserat på service, kompetens och snabbhet vilket byggt en unik framgångssaga. I kombination med kraftig tillväxtökning har verksamheten lyckats leverera imponerande resultat med inspirerande drivkraft. Vi ser verkligen fram emot att få följa med er på den här fantastiska tillväxtresan."

   Gasellföretag

            

  AutoConcept Insurance AB har utsetts till Gasellföretag 2017 av Dagens industri.

  - Att vi nu fått utmärkelsen för fjärde gången är återigen en bekräftelse på att vi gör skillnad. Vår strävan är långsiktig och gör att både vi och alla våra kunder kan känna stor stolhet, säger Ulf Coxner, vd för AutoConcept. Läs mer om Gasellerna.

  Högsta kreditvärdighet

      

  Därför är det viktigt med ett högt kreditbetyg.
  Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes (före detta Soliditets) kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från och samarbeta med ett kreditvärdigt företag. 
  Läs mer om kreditvärdering.

   

  Citat

  Med unika lösningar, långsiktighet och flexibilitet skapar vi framgång för våra kunder.

  Ulf Coxner, VD

  Våra trevliga och kunniga säljare tar fram de produkter och lösningar som passar just ert företag.

  Sigrid Sögård, Försäljning

  Med profilerat marknadsmaterial skapar vi kundspecifika framgångskoncept som ger dig som fordonshandlare ökad försäljning.

  Marcus Nilsson, Marknad