Arbeta hos AutoConcept

Du är alltid välkommen att skicka in en ansökan även om den tjänst du är intresserad av inte finns vakant just nu.
Maila din ansökan/intresseanmälan till info@autoconcept.se. Glöm inte att bifoga såväl CV som personligt brev.

Med vänliga hälsningar
AutoConcept 

 

Lediga tjänster

    

AutoConcept är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi är företaget som ständigt kvalificerar som Gasellföretag. Det ställer krav på vår organisation. I takt med nya kundavtal ökar givetvis behovet av duktiga medarbetare. Vi välkomnar ansökningar både till utlysta tjänster och spontana intresseanmälningar.

Just nu söker vi:

KUNDTJÄNST – skadeavdelningen

Det är aldrig roligt att råka ut för en skada. Det är då din roll blir extra viktig. Våra kunder är inte vilka fordonsköpare som helst, de vill ha ”det där lilla extra”. De har valt att köpa till ett extra skydd mot oförutsedda kostnader i samband med sitt fordonsköp. Alla uppkomna skador täcks naturligtvis inte av skyddet. Det kommer vara lätt att säga ja till en skada. Vid nekande kommer din pedagogiska förmåga och ditt trevliga sätt ändå göra att de är fortsatt nöjda kunder. Som kundtjänstmedarbetare på vår skadeavdelning kommer du hantera inkommande skadeärenden via telefon och mail. Du förväntas hantera en del av dessa ärenden själv, men i mer komplicerade fall involvera dina kollegor på avdelningen och andra avdelningar i företaget. 

Vem är du?
 Du har arbetat tidigare med telefonen som verktyg.
 Du har erfarenhet från fordonsbranschen, fördel är även om du arbetat i anslutning till service- eller reparationsverksamhet.
 Du har relativt hög datormognad och sätter dig snabbt in i nya system.
 Det är naturligt för dig att följa givna processer, att aldrig slarva men ändå kunna hålla en flexibilitet inom satta ramar. 
 Erfarenhet från försäkringsbranschen och/eller fordonsbranschen är meriterande men inte något krav.
 Kan du tala och skriva på norska, arabiska eller danska så skulle du vara extra intressant för oss. 
 För att kunna gå vidare i vår organisation och i din karriär krävs att du har en teknisk förståelse och ett intresse i att lära dig mer om motorfordon. 

När du börjar hos oss får du självklart en gedigen introduktionsutbildning om företaget, våra produkter och system. Dessutom kommer du få kontinuerlig fortbildning i ditt löpande arbete. 

Välkommen med din ansökan för att bli en till på vår trevliga arbetsplats. Här finns nästan alltid något spännande i kylen, gratis kaffe i maskinen och glass i frysen. De ljusa lokalerna i Kungsbacka är redan idag fyllda av stolta och kompetenta medarbetare som gärna välkomnar nya kollegor. 

Förutom månadslön + bonus och 5 veckors semester har vi friskvårdsbidrag, extra pensionsavsättningar, möjlighet till massage och återkommande personalaktiviteter. 

Tillträde efter överenskommelse. 
Maila din ansökan till info@autoconcept.se 
Märk din ansökan med kundtjänstskadeavdelningen.
Vid frågor om tjänsten kontakta Marcus Hallén på skadeavdelningen, tel 0300-52 10 70 alt 0728-58 70 10.

SKADEREGLERARE MASKINSKADOR – även dansktalande och norsktalande

Är du bilmekaniker eller fordonstekniskt kunnig och vill ingå i ett tajt team av skadereglerare? Eller har du redan erfarenhet av att arbeta med skadereglering på fordon? 

Vem är du?
Vi tror att du är skadereglerare och/eller har bilmekaniskt/fordonstekniskt kunnande – vi kan komplettera din erfarenhet med utbildning inom skadereglering. Du arbetar strukturerat, självständigt och har hög servicevilja. Du gillar att ha kundkontakt, med god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande men inget krav. Likaså om du har kunskaper i danska eller norska.

Du kommer att ingå i vårt skaderegleringsteam och arbeta med skadereglering utifrån gällande villkor och praxis. Du kommer även att ha kontakt med bolagets nordiska säljorganisation, verkstäder och bilägare.  Dina huvudsakligaste arbetsuppgifter kommer att bestå av skadereglering av fordon och sakgranskning av fakturaunderlag från verkstäder.

Vi erbjuder:
• Del i skaderegleringsteamet som är en central funktion i företaget
• Nödvändiga arbetsredskap och utbildning inom skadereglering
• Möjlighet för rätt person att bidra i ett spännande tillväxtföretag där kvalitet och långsiktighet står i fokus
• Möjlighet att aktivt medverka i utvecklingen av skadereglering och skadeprocesser
• Trivsamma kolleger med stor erfarenhet från branschen
• Ett modernt kontor med fri parkering

Organisationen är uppbyggd på ett sätt där framgång för bolaget är en framgång för personalen.
Om du vill arbeta i ett tillväxtföretag där tempot tidvis är högt med öppenhet och engagemang är du välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande.

Anställningen är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Kungsbacka.
Tillträde efter överenskommelse
Månadslön, 5 veckor semester
Körkort är ett krav

Ansökan skickas till info@autoconcept.se. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Marcus Hallén, tel 0300-52 10 70 alt 0728-58 70 10.


Information